Ακούει στο όνομα Prince…και είναι ο «φύλακας» των γυναικείων Φυλακών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακούει στο όνομα Prince…και είναι ο «φύλακας» των γυναικείων Φυλακών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όσο κι αν σας ακούγεται παράξενο, η γυναικεία πτέρυγα των Κεντρικών Φυλακών απέκτησε εδώ και λίγο καιρό κατοικίδιο!

Ο λόγος λοιπόν, για το μικρό σκυλάκι που ακούει στο όνομα Prince και εδώ και λίγο καιρό κάνει παρέα στις γυναίκες κρατούμενες των Κεντρικών Φυλακών.

Μάλιστα, όπως μάθαμε αρκετές φυλακισμένες στην πτέρυγα τρία των Κεντρικών Φυλακών έχουν δεθεί πολύ μαζί με το σκυλάκι, το οποίο καθημερινά φροντίζουν και προσέχουν!

Δεσμοφύλακες και γυναίκες κρατούμενες έχουν παρέα τον μικρό Prince, ο οποίος φαίνεται να καλοπερνάει!

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline

Ι.Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE