Ώρες αγωνίας πέρασε οικογένεια στην Λεμεσό - Είχε χαθεί το παιδί τους

Ώρες αγωνίας πέρασε οικογένεια στην Λεμεσό - Είχε χαθεί το παιδί τους

Όλα άρχισαν από μια ανάρτηση στην σελίδα «Επαρχιακός Ναυαγοσωστικός Όμιλος Λεμεσού» στο Facebook.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση ανέφερε ότι, 18χρονος αναζητείτο από την οικογένεια του, θεάθηκε μπροστά από γνωστό ξενοδοχείο στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού και έκτοτε αγνοείτο.

Εμείς, επικοινωνήσαμε με το τηλέφωνο το οποίο αναγράφεται στην ανακοίνωση στο Facebook για να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο θα μπορούσαμε, και πληροφορηθήκαμε πως ο 18χρονος βρέθηκε τελικά κοντά στο «La isla», από τους ναυαγοσώστες.

Ο νεαρός θα μεταφερθεί στο ξενοδοχείο Amathus, όπου και χάθηκαν αρχικά τα ίχνη του και θα ειδοποιηθεί η οικογένεια του. 

Ο Επαρχιακός Ναυαγοσωστικός Όμιλος Λεμεσού, με νέα ανάρτηση στο Facebook θα πληροφορήσει το κοινό για την ευχάριστη εξέληξη. 

Δείτε την ανάρτηση στο Facebook.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE