Διαπλοκή – διαπλοκή αλλά και η Helector – Helector! Ζητούν παραμονή της εταιρείας

Διαπλοκή – διαπλοκή αλλά και η Helector – Helector! Ζητούν παραμονή της εταιρείας

Ολόκληρος σάλος προκλήθηκε στο πρόσφατο παρελθόν γύρω από τον ρόλο της εταιρείας Helector, σε σχέση με το σκάνδαλο ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», το Συμβούλιο Εκμετάλλευσης της περιοχής εκφράζει την επιθυμία του προς τον υπουργό Γεωργίας όπως η εταιρεία Helector παραμείνει διαχειρίστρια της μονάδας στην Κόσιης.

Όπως σημειώνεται, το συμβούλιο αρνείται να προχωρήσει σε προκήρυξη προσφορών για νέα ανάδοχο εταιρεία αν πριν από αυτό η κυβέρνηση δεν αποφασίσει ομοιόμορφη πολιτική για τα απορρίμματα σε όλη την Κύπρο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα Λετυμπιώτη: Με εποικοδομητικές προτάσεις στη συνάντηση της 24ης Φεβρουαρίου - Βίντεο

Σαφές μήνυμα Λετυμπιώτη: Με εποικοδομητικές προτάσεις στη συνάντηση της 24ης Φεβρουαρίου - Βίντεο

Μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα» του ΡΙΚ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, τονίζοντας ότι «δεν πρέπει να χάνεται πολύτιμος χρόνος», ούτε να παρατείνεται.

BEST OF TOTHEMAONLINE