Λύγισε η μητέρα των διδύμων και έπεσε στην αγκαλιά του Προέδρου - VIDEO

Λύγισε η μητέρα των διδύμων και έπεσε στην αγκαλιά του Προέδρου - VIDEO

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την φονική έκρηξη στο Μαρί που συγκλόνισε ολόκληρη την Κύπρο.

Δεκατρία άτομα χάθηκαν τόσο νωρίς εν ώρα καθήκοντος περνώντας έτσι στο πάνθεον των ηρώων.

Τραγικές φιγούρες οι χαροκαμένες μάνες, τα ορφανά παιδιά και οι σύζυγοι των αδικοχαμένων.

Μια τέτοια τραγική φιγούρα είναι η κυρία Πόπη, μητέρα των διδύμων Μίλτου και Χριστού η οποία έγινε σύμβολο του αγώνα για δικαίωση και απονομής δικαιοσύνης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, παρευρέθηκε στο τρισάγιο που έγινε στο Μαρί προς τιμήν των 13 ηρώων με την κυρία Πόπη να λυγίζει και να πέφτει στην αγκαλιά του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Αντέδρασε η Κυβέρνηση διά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του γραφείου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ στο ΡΙΚ, με τις οποίες της επέρριπτε ευθύνες για τη διαχείριση του θέματος της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE