Λάρνακα: Και μεθυσμένος και «κάκτος»! Πήγε και κάρφωσε σε περιπολικό για να τον συλλάβουν σίγουρα

Λάρνακα: Και μεθυσμένος και «κάκτος»! Πήγε και κάρφωσε σε περιπολικό για να τον συλλάβουν σίγουρα

Η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης αποτελεί μια από τις σημαντικότερες αιτίες θανατηφόρων δυστυχημάτων.

Ευτυχώς για τον 32χρονο, μέσα στην «ατυχία» του, στάθηκε τυχερός γιατί μετά από το τροχαίο ατύχημα που είχε με περιπολικό δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Τα γεγονότα διαδραματίστηκαν ως εξής:

«Γύρω στις 4:25 τα ξημερώματα της Κυριακής 10/7, ο 32χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ στη Λάρνακα, με κατεύθυνση προς τον κυκλικό κόμβο του λιμανιού.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρεξέκλινε της πορείας του και προσέκρουσε στο πίσω μέρος σταθμευμένου υπηρεσιακού αστυνομικού οχήματος.

Ακολούθως, ο 32χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 79μg% αντί 22μg% που είναι το καθορισμένο από το Νόμο, όριο, ενώ σε τελικό έλεγχο αλκοόλης στον οποίο υπεβλήθη, η ένδειξη ήταν 69μg% και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE