3.000 γυμνοί δημιούργησαν μια «θάλασσα» σε πόλη της Αγγλίας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

3.000 γυμνοί δημιούργησαν μια «θάλασσα» σε πόλη της Αγγλίας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Μια γυμνή «γαλάζια θάλασσα» έκανε την εμφάνισή της το πρωί του Σαββάτου στην πόλη Χαλ της Αγγλίας.

Πάνω από 3.000 εθελοντές από 20 χώρες γδύθηκαν και στη συνέχεια βάφτηκαν με τρεις διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε στο πλαίσιο του νέου έργου του καλλιτέχνη Σπένσερ Τούνικ, ο οποίος ειδικεύεται σε μαζικά γυμνά έργα τέχνης.

Η πρόσκληση συμμετοχής του έργου που θα αποτελέσει μια απο τις ατραξιόν για την βρετανική πόλη η οποία το 2017 θα είναι βρετανική πόλη του πολιτισμού, έγινε τον περασμένο Μάρτιο.

Όπως όμως παραδέχθηκαν από την γκαλερί Φερένς, η οποία ανέλαβε να υλοποιήσει το έργο, η συμμετοχη ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

«Όταν το ανακοινώσαμε τον περασμένο Μάρτιο ήμασταν ήδη ενθουσιασμένοι αλλά δεν είχαμε καμία ιδέα για το πόσοι άνθρωποι θα ανταποκριθούν» εξομολογήθηκε εκπρόσωπος της γκαλερί.

Ο ίδιος ο Τούνικ δήλωσε από την πλευρά του ότι «είναι πάντα θαυμάσιο να βλέπεις κανονικούς ανθρώπους βαμμένους με μπογιά να περπατούν στους δρόμους μιας πόλης που θαυμάζω».



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE