Μέσα ξανά ο «Μπένης» και οι άλλοι τρεις – Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μέσα ξανά ο «Μπένης» και οι άλλοι τρεις – Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με αλεξίσφαιρα γιλέκα και υπό την ισχυρή παρουσία της αστυνομίας η οποία φρουρούσε του τέσσερις ύποπτους για το φονικό της Αγία Νάπας το δικαστήριο Λάρνακας ανανέωσε το διάταγμα κράτησης τους.

Συγκεκριμένα οι τέσσερις ύποπτοι θα παραμείνουν υπό κράτηση για άλλες οκτώ ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για τους Μάριο Χριστοδούλου άλλως «Μπένη», Παναγιώτη Πένταυκα, Σοφία Γρηγορίου και Λόι Ντέγιαν.

Διαβάστε επίσης: Φονικό Αγίας Νάπας: Με αλεξίσφαιρα γιλέκα στο Δικαστήριο εκ νέου οι τέσσερις ύποπτοι – Ισχυρή αστυνομική δύναμη​

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Μάδημα της μαργαρίτας κατήντησε η συζήτηση περί ανασχηματισμού, τα επόμενα 24ωρα αναμένονται οι τελικές αποφάσεις. Η παρατεταμένη εκκρεμότητα, αν και δίνει την ευκαιρία στον Νίκο Χριστοδουλίδη να ζυγίσει αντιδράσεις, προκαλεί δυσφορία τόσο στα κόμματα όσο και στα πρόσωπα που εμπλέκονται, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήδεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE