Αποφασισμένος ο Χ. Ορφανίδης να προασπιστεί το μοναδικής αξίας ψηφιδωτό που βρέθηκε στη Λάρνακα

Αποφασισμένος ο Χ. Ορφανίδης να προασπιστεί το μοναδικής αξίας ψηφιδωτό που βρέθηκε στη Λάρνακα

Το ψηφιδωτό βρέθηκε κατά την διάρκεια εκσκαφών του αποχετευτικού δικτύου.

Ο βουλευτής του ΔΗΚΟ, Χρήστος Ορφανίδης, με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης δηλώνει έτοιμος να προασπιστεί το ψηφιδωτό που βρέθηκε κατά την διάρκεια εκσκαφών για το αποχετευτικό στη Λάρνακα.

Ο κ. Χρήστος Ορφανίδης βρέθηκε στα αποκαλυπτήρια του ψηφιδωτού από το Τμήμα Αρχαιοτήτων και όπως ο ίδιος γράφει,  «πραγματικά είναι απερίγραπτη η υπερηφάνεια και η συγκίνηση που σε διακατέχει όταν αντικρίζεις ένα αρχαιολογικό θησαυρό, κληρονομιά της ένδοξης ιστορίας της πόλης μας. Πιστεύω ότι το Τμήμα Αρχαιοτήτων και ο Δήμος Λάρνακας θα αναδείξουν το μοναδικό αυτό γεγονός και θα προβληθεί όπως αυτό του αξίζει».

Μάλιστα σε σχόλιο φίλου του, ο κ. Χρήστος Ορφανίδης απάντησε πως ανέδειξε το θέμα επειδή είναι έτοιμος να προασπιστεί το μοναδικής αξίας ψηφιδωτό που βρέθηκε στη Λάρνακα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE