Χριστιάνα Αριστοτέλους: Προσπαθούσε να μην λυγίσει και να κλάψει στην τελευταία εκπομπή - Το αντίο στο Mega

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Προσπαθούσε να μην λυγίσει και να κλάψει στην τελευταία εκπομπή - Το αντίο στο Mega

Δεν λες ποτέ αντιο σε επτά χρόνια συνεργασίας!

Είναι αδύνατον να μπορέσεις να βρεις λόγια για να πεις ένα αποχαιρετισμό. Και αυτό δεν κατάφερε να κάνει η Χριστιάνα παρα μόνο να λέει συνέχεια ευχαριστώ σε όλους.

Απο τον πιο απλό άνθρωπο στο κανάλι μέχρι και τους Διευθυντές! Προσπαθούσε πολύ να συγκρατήσει τα δάκρυα της στη τελευταία της εκπομπή στο «Για Σένα» και στο Mega, καθώς απο την νέα σεζόν θα βρίσκεται στον Αλφα Κύπρου.

Επαγγελματίας, συγκρατήθηκε και χάρισε όμορφες στιγμές παρότι όλοι όσοι την παρακολουθούσαν δάκρυζαν απο τον καναπέ τους!

Δείτε τα βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πηγές κάνουν λόγο για δύο μέτρα προς όφελος των Τ/κ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πηγές κάνουν λόγο για δύο μέτρα προς όφελος των Τ/κ

Δύο μονομερή μέτρα προς όφελος των Τουρκοκύπριων είναι έτοιμος να ανακοινώσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέρουν αρμόδιες πηγές, οι οποίες σημειώνουν ωστόσο ότι έχει ζητήσει πρώτα τη θετική τοποθέτηση του Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE