Σοβαρό περιστατικό στο ΚΕΝ Λάρνακας! Νεοσύλλεκτος νοσηλεύεται στην εντατική του Νοσοκομείου με συμπτώματα θερμοπληξίας

Σοβαρό περιστατικό στο ΚΕΝ Λάρνακας! Νεοσύλλεκτος  νοσηλεύεται στην εντατική του Νοσοκομείου με συμπτώματα θερμοπληξίας

Παρά το γεγονός ότι λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε οι νεοσύλλεκτοι να μην εκτίθενται (όπως μας διαβεβαίωσε πηγή του ΥΠΑΜ) στον καυτό ήλιο, νεοσύλλεκτος στρατιώτης με συμπτώματα θερμοπληξίας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Λάρνακας

Σε ανακοίνωση του το  Υπουργείο Άμυνας αναφέρει ότι αργά το απόγευμα την Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016, νεοσύλλεκτος στρατιώτης, που υπηρετεί στο ΚΕΝ Λάρνακας, ένοιωσε έντονη αδιαθεσία και ζαλάδες με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει.

Του παρασχέθηκαν άμεσα οι Πρώτες Βοήθειες από την ιατρό του Κέντρου Εκπαιδεύσεως και διεκομίσθει στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας με συμπτώματα θερμοπληξίας.

Η Εθνική Φρουρά διέταξε έρευνα ενώ η κατάσταση της υγείας του 19χρονου κρίνεται ως σοβαρή και νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας

Διαβάστε νεότερα: Eξακολουθεί να είναι σοβαρή κατάσταση του 19χρονου νεοσύλλεκτου από τη Λευκωσία! Διέταξε έρευνα ο Υπουργός Άμυνας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.