Β. Κορέα: Οι κυρώσεις των ΗΠΑ συνιστούν «κήρυξη πολέμου»

Β. Κορέα: Οι κυρώσεις των ΗΠΑ συνιστούν «κήρυξη πολέμου»

Σκληρή απάντηση ετοιμάζεται να στείλει η Β. Κορέα μετά τις κυρώσεις που επέβαλαν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής σε ανώτατους αξιωματούχους της χώρας, σημειώνοντας πως οι κυρώσεις συνιστούν «κήρυξη πολέμου».

Η Πιονγκγιάνγκ χαρακτήρισε την επιβολή κυρώσεων στον Κιμ Γιονγκ-Ουν «ειδεχθές έγκλημα», όπως ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της χώρας KCNA, επικαλούμενο το υπουργείο Εξωτερικών.

Απαντώντας στις προειδοποιήσεις της Βόρειας Κορέας ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Τζον Κίρμπι, κάλεσε την Πιονγκγιάνγκ να αποφεύγει δηλώσεις και ενέργειες που κλιμακώνουν περαιτέρω τις εντάσεις στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ στον ΟΗΕ για τον διάδοχο Γκουτέρες: Οκτώ υποψήφιοι  - Ποιος προηγείται στη μυστική κούρσα

Θρίλερ στον ΟΗΕ για τον διάδοχο Γκουτέρες: Οκτώ υποψήφιοι - Ποιος προηγείται στη μυστική κούρσα

Πραγματοποιήθηκε μια δεύτερη άτυπη ψηφοφορία και σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν τη διαδικασία, η Κάρολιν Ροντρίγκες Μπίρκετ από τη Γουιάνα προηγείται οριακά

BEST OF TOTHEMAONLINE