Διαψεύδει ο Μαυρομιχάλης πληροφορίες που μεταδόθηκαν περί σε βάρος του απόπειρα δολοφονίας - Η ανάρτησή του

Διαψεύδει ο Μαυρομιχάλης πληροφορίες που μεταδόθηκαν περί σε βάρος του απόπειρα δολοφονίας - Η ανάρτησή του

Πληροφορία που μεταδόθηκε ως είδηση, για απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του Αλέξη Μαυρομιχάλη, άλλως «Αλεξούι», διαψεύδεται από τον ίδιο.

Την εν λόγω είδηση δημοσιοποίησε γύρω στις 22:50 το βράδυ της Πέμπτης 7/7, η ιστοσελίδα newsbomb.com.cy με τίτλο: «EKTAKTΟ: Επιχείρησαν να δολοφονήσουν πριν από λίγο το Αλεξούιν».

Ο ίδιος σε ανάρτηση του στο facebook διέψευσε τις σχετικές πληροφορίες.

Προηγουμένως είχε δηλωθεί άγνοια για τις εν λόγω πληροφορίες και από την Αστυνομία.

Δείτε την ανάρτησή του στο facebook:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE