Διαβάστε επίσης:ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραγωδία στην άσφαλτο! Νεκρός 39χρονος - Σύλληψη 23χρονου
Διαβάστε επίσης:ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Χτύπησε με το κεφάλι στο έδαφος η 22χρονη! Δυστυχώς δεν την έσωσε ούτε το κράνος
Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γύρω στις 13:50 το μεσημέρι όταν λεωφορείο απέκοψε το διαχωριστικό κιγκλίδωμα, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και θέρισε ότι βρήκε στο πέρασμα του πριν χτυπήσει σε τοίχο και ακινητοποιηθεί.
Από το φοβερό τροχαίο, το οποίο έσπειρε τον πανικό στους οδηγούς που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο δρόμο, δυστυχώς ένας συνάνθρωπος μας έχασε τη ζωή του και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν, με την κατάσταση της υγεία τους να είναι μέχρι αυτή τη στιγμή άγνωστη.
Ασθενοφόρο έφτασαν στο σημείο και μετέφεραν τους τραυματίες στο Νοσοκομείο ενώ η Τροχαία έχει αποκόψει το δρόμο και έχει ξεκινήσει τις έρευνες ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος.
-Διαβάστε επίσης: ΕΚΤΑΚΤΟ: Πολύ σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία! Λεωφορείο «θέρισε» τρία αυτοκίνητα! Πληροφορίες για νεκρό
-Διαβάστε επίσης: ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το πολύ σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία