Γιώργος Βασιλείου: Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του - Δεν μιλούν οι γιατροί του!

Γιώργος Βασιλείου: Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του - Δεν μιλούν οι γιατροί του!

Bρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο αντικαρκινικό νοσοκομείο «Μεταξά» ο ταλαντούχος ηθοποιός εδώ και μερικές μέρες.

Όπως σας ενημερώσαμε, ένας βήχας τον τελευταίο χρόνο είχε προβληματίσει τον Γιώργο Βασιλείου και τη σύζυγό του. Αποφάσισαν να κάνουν αξονική, η οποία έδειξε «μαύρισμα» στον πνεύμονα και ένας φίλος γιατρός τους προέτρεψε να προβούν σε ενδελεχή ιατρικό έλεγχο.

Οι εξετάσεις έγιναν σε δημόσιο νοσοκομείο και ύστερα από 20 μέρες βγήκαν οι απαντήσεις. Ο ηθοποιός έπρεπε να κάνει εσπευσμένα εισαγωγή στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά, στον Πειραιά σύμφωνα με το δημοσίευμα της Freddo!

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, οι γιατροί δεν λένε αυτή τη στιγμή πολλά και κρατούν στάση αναμονής, περιμένοντας νέες εξετάσεις.

Ο ηθοποιός έχει ξεκινήσει ήδη την θεραπεία που του συνέστησαν, ανέφερε άνθρωπος του περιβάλλοντος του, και τονίζει: «Ο Γιώργος είναι όρθιος, δυνατός και δεν το βάζει κάτω με τίποτα. Στέλνει συνεχώς μηνύματα προς όλους για τις συνέπειες του καπνίσματος, καθώς ο ίδιος υπήρξε μανιώδης καπνιστής».



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Τα όσα δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε η ηγεσία του κόμματος μαζί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Τρίτης στο προεδρικό, δεν αποτελούν έκπληξη για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE