Απαράδεκτοι! Έστειλαν ιερέα με ασθενοφόρο πίσω στο σπίτι του χωρίς να ενημερώσουν την οικογένεια

Απαράδεκτοι! Έστειλαν ιερέα  με ασθενοφόρο πίσω στο σπίτι του χωρίς να ενημερώσουν την οικογένεια

Του έδωσαν εξιτήριο από το ΓΝ Λεμεσού χωρίς να ενημερώσουν την οικογένεια, αν και ο ασθενής βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακόμη μια καταγγελία έρχεται να προστεθεί σε τόσες άλλες που αφορούν την δημόσια υγεία της Κύπρου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Φιλελεύθερος, ιερέας ο οποίος βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο από το Γενικό Νοσοκομείου Λεμεσού στο σπίτι του, χωρίς να ενημερώσουν τους οικείους του.

Πιο συγκεκριμένα, στις 28 Ιουνίου, η κόρη του ασθενούς ειδοποιήθηκε από οδηγό ασθενοφόρου ότι ο πατέρας της βρισκόταν στο ασθενοφόρο και θα μεταφερόταν στο σπίτι του. Ωστόσο, όπως η ίδια αναφέρει, δεν είχε ενημερωθεί σχετικά προηγουμένως από το νοσοκομείο και έδωσε οδηγίες για άμεση μεταφορά του πατέρα της σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Λευκωσίας, αφού λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του δεν μπορούσε να μεταφερθεί στο σπίτι του, καθώς δεν υπήρχε κανείς από την οικογένεια να τον παραλάβει.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το εξιτήριο είχε υπογράψει ειδικευόμενος γιατρός και όταν η κόρη του ασθενούς ζήτησε να μιλήσει μαζί του ενημερώθηκε ότι είχε σχολάσει και δεν μπορούσαν να τον ενοχλήσουν.

Τελικά, μετά από επικοινωνία της κόρης του ασθενούς με την υπεύθυνη του ΓΝ Λεμεσού, ο ιερέας μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην Λευκωσία.

Να σημειώσουμε ότι μέχρι να τελειώσουν οι διευθετήσεις και να λυθεί η παρεξήγηση, ο ασθενής βρισκόταν στην είσοδο των Πρώτων Βοηθειών εντός του ασθενοφόρου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE