ΛΕΜΕΣΟΣ: Αστυνομικός έσωσε τη ζωή 62χρονου! Ήταν αναίσθητος στο εσωτερικό του σπιτιού του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αστυνομικός έσωσε τη ζωή 62χρονου! Ήταν αναίσθητος στο εσωτερικό του σπιτιού του

62χρονος με προβλήματα υγείας έχασε τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν στο εσωτερικό της οικίας του! Αστυνομικός από τον σταθμό Επισκοπής με αυτοθυσία παραβίασε την πόρτα και του έσωσε τη ζωή με την άμεση επέμβαση του

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 09.25 το πρωί της Τετάρτης 6/7 δόθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής ότι σε οικία στην επαρχία Λεμεσού, υπήρχε αναίσθητο πρόσωπο.

Στην οικία μετέβη μέλος του Αστυνομικού Σταθμού Επισκοπής, το οποίο κάλεσε τους ένοικους να του ανοίξουν, χωρίς ωστόσο να ανταποκριθεί οποιοσδήποτε.

Στη συνέχεια, υπό τις περιστάσεις ο αστυφύλακας εισήλθε εντός της οικίας, όπου εντόπισε πεσμένο στο έδαφος ένα πρόσωπο, το οποίο όπως διαπίστωσε δεν είχε αισθήσεις και σφυγμό.

Ακολούθως, παρείχε τις πρώτες βοήθειες στο πρόσωπο αυτό, προβαίνοντας σε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση και στη συνέχεια το εν λόγω πρόσωπο άρχισε να αναπνέει, ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον πάσχοντα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 62χρονο, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE