Στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 2 ετών τα μη εξυπηρετούμενα στον Συνεργατισμό

Στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 2 ετών τα μη εξυπηρετούμενα στον Συνεργατισμό

Κάτω από το φράγμα των €6 δισεκατομμυρίων έχουν μειωθεί στο τέλος Ιουνίου του 2016 τα δάνεια, σε καθυστέρηση πέρα των 90 ημερών, του Συνεργατισμού λόγω του αυξημένου ρυθμού αναδιαρθρώσεων δανείων, με αποτέλεσμα το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα να έχει πετύχει έξι μήνες νωρίτερα το στόχο που είχε θέσει το Νοέμβριο του 2015.

 

Ταυτόχρονα, ο Συνεργατισμός βρίσκεται 6 με 12 μήνες μπροστά όσον αφορά τον προγραμματισμό του σε σχέση με τη μείωση των Μη Εξυπηρετούμενων Χορηγήσεων (ΜΕΧ), μέσω αναδιάρθρωσης δανείων, τα οποία έχουν μειωθεί σήμερα στα €7,25 δισ., στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων σχεδόν δύο ετών.

Διαβάστε το ρεπορτάζ στο businessnews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE