Σαλπάρει η κρουαζιέρα «Πάθος στα ελληνικά νησιά» - Όργια με ανταλλαγή συντρόφων στο πλοίο – ΦΩΤΟ

Σαλπάρει η κρουαζιέρα «Πάθος στα ελληνικά νησιά» - Όργια με ανταλλαγή συντρόφων στο πλοίο – ΦΩΤΟ

Ερωτικές διακοπές για swingers στην Ελλάδα οργανώνει το ολλανδικό τουριστικό πρακτορείο SDC.

Τίτλος της κρουαζιέρας που θα γίνει από τις 28 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου με αφετηρία την Αθήνα και στάσεις σε Μύκονο, Πάρο, Κως, Ρόδο, Μαρμαρά (Τουρκία), Σαντορίνη,  «Πάθος στα ελληνικά νησιά».

Μεταξύ άλλων η εταιρεία, για τη σχεδιαζόμενη κρουαζιέρα αναφέρει, ότι θα αποτελέσει αφορμή για να ερωτευτεί κανείς τα ελληνικά νησιά, έχοντας στο πλάι τους πιο «καυτούς» άνδρες και γυναίκες. «Επισκεφθείτε τα πιο παρθένα ηλιόλουστα, ονειρικά νησιά σε μια κρουαζιέρα αισθησιακή που θα σας... φύγει το κεφάλι. Για εμάς, το πολυτελές Azamara Quest θα μετατραπεί σε ένα φάρο σεξουαλικότητας όπου ο ρομαντισμός, το πάθος και οι ένοχες απολαύσεις θα αποτελέσουν μέρος μιας σέξι περιπέτειας ελευθεριών. Τα δελεαστικά νησί και το Αιγαίο θα αποτελέσει το σκηνικό για ένα κρεσέντο καυτού αισθησιασμού. Ελάτε μαζί μας σε αυτό το μέρος του κόσμου όπου οι ζεστές ημέρες θα οδηγούν σε σέξι, αισθησιακές νύχτες. Το Αιγαίο είναι γνωστό για τα θαυμάσια ηλιοβασιλέματά του, που βάζουν «φωτιά» στον ουρανό, όπως και τα swingers ζευγάρια. Αν θέλετε πολυτέλεια, σέξι θεματικές βραδιές, ερωτικά εργαστήρια, πεντάστερα εστιατόρια και να απολαύσετε τις χαρές της ζωής χωρίς καμία αναστολή, τότε αυτές είναι οι ιδανικές διακοπές για εσάς». 

Και καταλήγει η διοργανώτρια εταιρεία: «Η πέμπτης μας κρουαζιέρα θα είναι η ευκαιρία για να ξεφύγετε από τους περιορισμούς της πραγματικής ζωής και και εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας. Αυτή η κρουαζιέρα θα σας δώσει την ευκαιρία της πλήρους διαφυγής, εκεί οι αναστολές θα περιοριστούν και όπου οι αναστολές περιορίζονται έρχεται η δράση».

Οι τιμές για την κρουαζιέρα ξεκινούν από 2.349 δολάρια το άτομο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE