Γιορτή και γλέντια για Αριστοτέλους - Εφραίμ! Τι γιορτάζουν;

Γιορτή και γλέντια για Αριστοτέλους - Εφραίμ! Τι γιορτάζουν;

Μεγάλη μέρα η Τρίτη (5-7) για το πιο λαμπερό ζευγάρι της κυπριακής showbiz...

Την Τρίτη, 5 Ιουλίου, η Χριστιάνα Αριστοτέλους έχει κάθε λόγο για να χαμογελά, μιας και ο αγαπημένος της, Γιώργος Εφραίμ έχει τα γενέθλιά του. Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ κλείνει τα 27 του χρόνια. 

Η παρουσιάστρια και ο διεθνής μας άσος θα γιορτάσουν για πρώτη φορά μαζί, ως επίσημο ζευγάρι τα γενέθλια του Εφραίμ και είμαστε βέβαιοι ότι η Αριστοτέλους κάτι θα έχει ετοιμάσει για τον αγαπημένο της. Στα πλάνα της πιθανότατα έχει καλεσμένους φίλους και συγγενείς, αλλά ίσως επιλέξει τη ρομαντική οδό, για ένα δείπνο αποκλειστικά για δύο. 

Στον Γιώργο Εφραίμ έσπευσε να ευχηθεί ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ με πρώτο και καλύτερο την επίσημη σελίδα της ομάδας του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE