Γιορτή και γλέντια για Αριστοτέλους - Εφραίμ! Τι γιορτάζουν;

Γιορτή και γλέντια για Αριστοτέλους - Εφραίμ! Τι γιορτάζουν;

Μεγάλη μέρα η Τρίτη (5-7) για το πιο λαμπερό ζευγάρι της κυπριακής showbiz...

Την Τρίτη, 5 Ιουλίου, η Χριστιάνα Αριστοτέλους έχει κάθε λόγο για να χαμογελά, μιας και ο αγαπημένος της, Γιώργος Εφραίμ έχει τα γενέθλιά του. Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ κλείνει τα 27 του χρόνια. 

Η παρουσιάστρια και ο διεθνής μας άσος θα γιορτάσουν για πρώτη φορά μαζί, ως επίσημο ζευγάρι τα γενέθλια του Εφραίμ και είμαστε βέβαιοι ότι η Αριστοτέλους κάτι θα έχει ετοιμάσει για τον αγαπημένο της. Στα πλάνα της πιθανότατα έχει καλεσμένους φίλους και συγγενείς, αλλά ίσως επιλέξει τη ρομαντική οδό, για ένα δείπνο αποκλειστικά για δύο. 

Στον Γιώργο Εφραίμ έσπευσε να ευχηθεί ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ με πρώτο και καλύτερο την επίσημη σελίδα της ομάδας του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

Η ώρα της κάλπης πλησιάζει για την ΕΔΕΚ, με τα μέλη του κόμματος να καλούνται στις 5 Σεπτεμβρίου να επιλέξουν τον νέο Πρόεδρο, σε μια εκλογική αναμέτρηση που διεξάγεται στη σκιά μιας παρατεταμένης εσωστρέφειας και έντονης δημόσιας αντιπαράθεσης, για την ίδια την εκλογική διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE