Μητέρα Καλοψιδιώτη: «Ο Φάνος δεν ήταν υπόκοσμος, ήταν κομμουνιστής» - Τον ψάχνουν τα ανήλικα παιδάκια του

Μητέρα Καλοψιδιώτη: «Ο Φάνος δεν ήταν υπόκοσμος, ήταν κομμουνιστής» - Τον ψάχνουν τα ανήλικα παιδάκια του

Ανείπωτος ο πόνος της μάνας όταν χάνει το παιδί της, πόσο μάλλον για την Κούλλα Θεοφάνους της οποίας ξεκληρίστηκε όλη η οικογένεια.

Το 1996 έχασε τον πρώτο της γιό Άντρο από έκρηξη βόμβας, το 2014 τον σύζυγο της  Γιάννη, όταν άγνωστοι τον πυροβόλησαν και το 2016 τον Φάνο, στο γνωστό μακελειό της Αγίας Νάπας.

Η ίδια, μιλώντας στην εφημερίδα «Πολίτης», ξεκαθαρίζει ότι ο γιός της δεν ήταν υπόκοσμος και δεν θα δεχτεί να αμαυρωθεί το όνομα του.

Συγκεκριμένα, η ίδια χαρακτήρισε ψεύδη τα όσα του αποδίδονται περί φατριών και υποκόσμου αφού όπως σημείωσε «ο Φάνος, έλεγε πως αν ο κουμμουνισμός είναι να τρώνε πολλοί και όχι ένας, τότε είμαι κομμουνιστής».

Η μητέρα του Καλοψιδιώτη μίλησε και για τα τέσσερα παιδιά του ηλικίας 22, 18, 7 και 3,5 ετών με τα δυο τελευταία να αναζητούν τον πατέρα τους χωρίς να είναι εύκολο να κατανοήσουν αυτό που έγινε.

Να σημειωθεί ότι τα δυο μεγαλύτερα παιδιά του Φάνου, που σπουδάζουν στην Αμερική, επρόκειτο να έρχονταν σε λίγες μέρες στην Κύπρο ώστε να έκαναν διακοπές μαζί με τον πατέρα τους…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΓ.ΝΑΠΑΣ: Άφαντη η φρουρά του Καλοψιδιώτη – «Τυχαία» είχε χαλάσει ο προβολέας του μαγαζιού

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ.ΝΑΠΑΣ: Από τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα θα φτάσουν στους ηθικούς αυτουργούς

 Μίλησε για τo φονικό ο ΜΜΑΔίτης: «Ο εκτελεστής του Καλοψιδιώτη με κοίταξε στα μάτια, μέσα από την κουκούλα και έστρεψε το όπλο εναντίον μου»

Μητέρα Καλοψιδιώτη: «Ο Φάνος δεν ήταν υπόκοσμος, ήταν κομμουνιστής» - Τον ψάχνουν τα ανήλικα παιδάκια του

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE