Πάφος: Σε απόγνωση οι επιχειρηματίες κέντρων αναψυχής – Ζητούν συνάντηση με Ζέτα

Πάφος: Σε απόγνωση οι επιχειρηματίες κέντρων αναψυχής – Ζητούν συνάντηση με Ζέτα

Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν τα κέντρα αναψυχής της Πάφου, αφού δεν υπάρχει υπαλληλικό προσωπικό για να μπορέσουν να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση του προέδρου του Συνδέσμου Κέντρων Αναψυχής Πάφου Φύτου Θρασυβούλου ντόπιοι και κοινοτικοί δεν δείχνουν ενδιαφέρουν να εργαστούν στα κέντρα αναψυχής, με αποτέλεσμα οι επιχειρηματίες να βρίσκονται σε απόγνωση και αναγκάζονται να μικρύνουν τις επιχειρήσεις τους  ή και να τις κλείσουν αφού αδυνατούν να βρουν υπαλλήλους.

Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου – ΣΙΚΑΠ- δέχεται καθημερινά , προστίθεται στην ανακοίνωση, παράπονα από τα μέλη του που ζητούν να εξευρεθεί λύση στο μεγάλο αυτό ζήτημα.

Ο Πρόεδρος του ΣΙΚΑΠ Νεόφυτος Θρασυβούλου καλεί παράλληλα   την Υπουργό Εργασίας να διευθετήσει άμεσα συνάντηση με τον σύνδεσμο, ούτως ώστε, να βρεθεί λύση στο πρόβλημα, που ταλανίζει τα κέντρα αναψυχής.

Η κατάσταση, είναι δραματική με τους ιδιοκτήτες των κέντρων αναψυχής της Πάφου να μην ξέρουν με ποιον τρόπο να αντιμετωπίζουν την ανυπαρξία υπαλλήλων στον κλάδο τους.

Ο ΣΙΚΑΠ θα ζητήσει άμεσα, συνεχίζει η ανακοίνωση,  συνάντηση με την Υπουργό Εργασίας για να δουν από κοινού πως λύεται το θέμα, τόνισε ο κ. Θρασυβούλου, επισημαίνοντας  το μεγάλο αδιέξοδο στο οποίο  βρίσκονται οι επιχειρηματίες.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.