Μαζική ματαίωση ταξιδιών Βρετανών για διακοπές στα κατεχόμενα!

Μαζική ματαίωση ταξιδιών Βρετανών για διακοπές στα κατεχόμενα!

Η τελευταία βομβιστική επίθεση στο αεροδρόμιο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης έπληξε τουριστικά την Τουρκία, αλλά και τους παράνομους κατόχους τουριστικών μονάδων στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας Mirror, που επικαλείται την Birmingham Mail, αρκετός κόσμος που έχει κλείσει ταξίδια για Τουρκία ή κατεχόμενα μέσω Κωνσταντινούπολης, έχει μείνει ξεκρέμαστος μετά την… κατάρρευση της Anatolian Sky. 

Η εταιρεία που εδρεύει στην Αγγλία υπέστη σοβαρό πλήγμα μετά την τελευταία βομβιστική επίθεση και είχε ως κύρια αποστολή διευθέτηση ταξιδιών σε Κωνσταντινούπολη και κατεχόμενα. 

Ήδη πολύς κόσμος άρχισε να κάνει διευθετήσεις για να επιστραφούν τα χρήματά του και να ακυρώσει τις διακοπές του στα συγκεκριμένα μέρη.

Σύμφωνα με την Mirror, «η ασταθής κατάσταση που προκλήθηκε από τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τουρκία έχει επηρεάσει άσχημα τη διευθέτηση ταξιδιών».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE