Είχε βεβαρημένο ιστορικό με την καρδιά του ο τουρίστας που πνίγηκε στην Πέγεια

Είχε βεβαρημένο ιστορικό με την καρδιά του ο τουρίστας που πνίγηκε στην Πέγεια

Την τελευταία του πνοή άφησε βρετανός άντρας το μεσημέρι της Δευτέρας 4/7 στην Πάφο.

Εντοπίστηκε νεκρός στην περιοχή «Θαλασσινές Σπηλιές»,  στην Πέγεια, ο Βρετανός ηλικίας 76 ετών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 76χρονος κολυμπούσε με τη σύζυγο του, αλλά δεν την ακολούθησε όταν αυτή βγήκε από τη θάλασσα. Λίγα λεπτά αργότερα η σύζυγός του τον εντόπισε να επιπλέει αναίσθητος.

Στη σκηνή προσέτρεξαν και άλλοι λουόμενοι και ανέσυραν τον 76χρονο, προσφέροντας του τις πρώτες βοήθειες χωρίς αυτός να επαναφέρει τις αισθήσεις του.

Ο 76χρονος διακομίστηκε στο ΓΝ Πάφου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατό του. Σύμφωνα με τη σύζυγό του, ο Βρετανός είχε βεβαρημένο ιστορικό με την καρδιά του.

Η νενομισμένη νεκροτομή αναμένεται να καταδείξει κατά πόσον ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια ή σε πνιγμό.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE