Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έρχεται στην Κύπρο για φιλανθρωπική συναυλία – Παρουσιάστρια η Ζέτα Μακρυπούλια

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έρχεται στην Κύπρο για φιλανθρωπική συναυλία – Παρουσιάστρια η Ζέτα Μακρυπούλια

Αγάπη δε, Έχω..» ονομάζεται η φιλανθρωπική συναυλία με για στήριξη άπορων φοιτητών που διοργανώνει η Αστυνομία Κύπρου σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αμερικής,

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016 και ώρα 20:30 στο ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΥΡΙΟΥ και θα συμμετάσχουν η Φιλαρμονική της Αστυνομίας, η Αρχιεπισκοπική Χορωδία Νέων Αμερικής, καθώς επίσης και οι διακεκριμένοι Κύπριοι καλλιτέχνες Cyprien Katsaris και Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η όλη εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας Άντρης Αναστασιάδη και του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Δημήτριου.

Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν στον Ανεξάρτητο Φορέα Κοινωνικής Στήριξης για την ενίσχυση των άπορων φοιτητών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.