Άγριο ξύλο μεταξύ Ελλήνων και Κροατών αθλητών του πόλο – Διακόπηκε ο αγώνας VIDEO

Άγριο ξύλο μεταξύ Ελλήνων και Κροατών αθλητών του πόλο – Διακόπηκε ο αγώνας VIDEO

Απίστευτα άγριο ξύλο έπεσε μεταξύ Ελλήνων και Κροατών αθλητών του πόλο.

Σύμφωνα με το protothema.gr: «Όλα συνέβησαν στον στον τελικό του τουρνουά που διεξαγόταν στο Βελιγράδι μεταξύ της Εθνικής μας ομάδας Νέων και της αντίστοιχης της Κροατίας!

Το παιχνίδι βρισκόταν στα μισά του τελευταίου οκταλέπτου, όταν ένα χτύπημα Κροάτη στον Νίκο Γαρδίκα αποτέλεσε την αφορμή για γενική σύρραξη μέσα στην πισίνα! Είχαν προηγηθεί πολλά και σκληρά χτυπήματα των Κροατών, οι οποίοι, μάλιστα, στο τρίτο οκτάλεπτο δέχτηκαν αποβολή χωρίς αντικατάσταση!

Για την ιστορία η Εθνική Ελλάδος κατέλαβε τη δεύτερη θέση μιας και την ωρα της διακοπής βρισκόταν πίσω στο σκορ 11-9».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE