Κόκκινα δάνεια: Το βάρος στους μεγάλους δανειολήπτες - ΠΙΝΑΚΕΣ

Κόκκινα δάνεια: Το βάρος στους μεγάλους δανειολήπτες - ΠΙΝΑΚΕΣ

Μπορεί η γενικότερη εικόνα στην πορεία των Μη Εξυπηρετούμενων Χορηγήσεων (ΜΕΧ) να ακολουθεί πλέον μια πτωτική τάση, ωστόσο με ρυθμούς χελώνας προχωρεί η πορεία διόρθωσης των κόκκινων δανείων σε νοικοκυριά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ), κάτι που καταδεικνύει ότι η στενότητα στην πραγματική οικονομία παραμένει.

 

Ειδικότερα, με βάση τα στοιχεία της Κεντρικής Τράπεζας, τα δάνεια των ΜΜΕ από €8,73 δισεκατομμύρια στο τέλος Ιουνίου του 2015, παρέμειναν σχεδόν αμετάβλητα στις 31 Απριλίου του τρέχοντος έτους, στα €8,71 δισ, παρουσιάζοντας μείωση μόλις 0,24%. 

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο businessnews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE