Κόκκινα δάνεια: Το βάρος στους μεγάλους δανειολήπτες - ΠΙΝΑΚΕΣ

Κόκκινα δάνεια: Το βάρος στους μεγάλους δανειολήπτες - ΠΙΝΑΚΕΣ

Μπορεί η γενικότερη εικόνα στην πορεία των Μη Εξυπηρετούμενων Χορηγήσεων (ΜΕΧ) να ακολουθεί πλέον μια πτωτική τάση, ωστόσο με ρυθμούς χελώνας προχωρεί η πορεία διόρθωσης των κόκκινων δανείων σε νοικοκυριά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ), κάτι που καταδεικνύει ότι η στενότητα στην πραγματική οικονομία παραμένει.

 

Ειδικότερα, με βάση τα στοιχεία της Κεντρικής Τράπεζας, τα δάνεια των ΜΜΕ από €8,73 δισεκατομμύρια στο τέλος Ιουνίου του 2015, παρέμειναν σχεδόν αμετάβλητα στις 31 Απριλίου του τρέχοντος έτους, στα €8,71 δισ, παρουσιάζοντας μείωση μόλις 0,24%. 

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο businessnews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE