Egyptair: Ερευνητικό σκάφος συνέλεξε ανθρώπινα μέλη από το σημείο της συντριβής του

Egyptair: Ερευνητικό σκάφος συνέλεξε ανθρώπινα μέλη από το σημείο της συντριβής του

Ενα ερευνητικό σκάφος, μισθωμένο από την αιγυπτιακή κυβέρνηση, έχει ανασύρει όλα τα εντοπισμένα έως σήμερα ανθρώπινα μέλη στον πυθμένα της θάλασσας, στο σημείο όπου κατέπεσε η πτήση της EgyptAir MS804, ανακοίνωσε η επιτροπή διερεύνησης του ατυχήματος χθες.

Το πλοίο "John Lethbridge", το οποίο ανήκει στην εταιρεία του Μαυρικίου Deep Ocean Search, κατευθύνεται προς το λιμάνι της Αλεξάνδρειας για να παραδώσει τα ευρήματά του στους ιατροδικαστές και εισαγγελείς, είπε σε δήλωσή της η επιτροπή, προσθέτοντας ότι θα επιστρέψει στον τόπο του δυστυχήματος για περαιτέρω ελέγχους.

Το αεροσκάφος των Αιγυπτιακών Αερογραμμών κατέπεσε για άγνωστους ακόμα λόγους ενώ εκτελούσε τη διαδρομή Παρίσι-Κάιρο, στις 19 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE