Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Συγκεκριμένα νεαρή γυναίκα στην παραλία Καστέλλα στη Λάρνακα έχασε τις αισθήσεις της μπροστά στα μάτια άλλων λουομένων, πιθανόν λόγω ηλίασης. Αμέσως ναυαγοσώστες και άλλοι κολυμβητές προσέτρεξαν για βοήθεια και μετέφεραν εκτός παραλίας τη γυναίκα.
Της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με τη νεαρή ευτυχώς να συνέρχεται, ενώ κλήθηκε και στο σημείο ασθενοφόρο.
Να τονίσουμε ότι επειδή ειδικότερα το μεσημέρι ο υδράργυρος ανεβαίνει επικίνδυνα και ο ήλιος είναι καυτός πρέπει να λαμβάνονται μέτρα προφύλαξης.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις