ΠΑΦΟΣ: Δεν πραγματοποίησε την πτήση του αεροσκάφος της Ryan Air λόγω... σμήνους χελιδονιών

ΠΑΦΟΣ: Δεν πραγματοποίησε την πτήση του αεροσκάφος της Ryan Air λόγω... σμήνους χελιδονιών

Καθηλωμένο παραμένει αεροσκάφος της Ryan Air που ήταν να αναχωρήσει από το Διεθνές Αερολιμένα Πάφου με προορισμό την Κρακοβία στις 07:15 το πρωί της Κυριακής (3/7) .

Αιτία ήταν σμήνος χελιδονιών που φαίνεται να «κτύπησε» το αεροσκάφος αλλάζοντας  τα σχέδια της πτήσης με αριθμό FR  5086.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ οι επιβαίνοντες παρέμειναν στο αεροσκάφος ωστόσο στην προσπάθειά του να αναχωρήσει για δεύτερη φορά γύρω στις 10:15 το πρωί, όμως αυτό και πάλι δεν κατέστη δυνατό.

Οι επιβαίνοντες του αεροσκάφος μεταφέρθηκαν στην αίθουσα αναχωρήσεων του Διεθνούς Αερολιμένα Πάφου ενώ  η εταιρεία προχώρησε σε διευθετήσεις προκειμένου να τους παραλάβει άλλο αεροσκάφος το οποίο να τους μεταφέρει στον προορισμό τους. 

Ήδη με αεροσκάφος που αφίχθηκε από την Θεσσαλονίκη οι επιβαίνοντες αναχώρησαν για την Κρακοβία.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: Εργαζόμαστε για θετικά αποτελέσματα προς επανέναρξη συνομιλιών

ΠτΔ για Κυπριακό: Εργαζόμαστε για θετικά αποτελέσματα προς επανέναρξη συνομιλιών

Όλοι εργαζόμαστε έτσι ώστε να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του την Τρίτη στο περιθώριο της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων.

BEST OF TOTHEMAONLINE