Λεμεσός: Μεθυσμένος οδηγός ανέκοψε τον δρόμο άλλου! Προσπάθησε να διαφύγει και άρχισε να τον κυνηγά

Λεμεσός: Μεθυσμένος οδηγός ανέκοψε τον δρόμο άλλου! Προσπάθησε να διαφύγει και άρχισε να τον κυνηγά

Γύρω στη 1:00 το βράδυ της Κυριακής 3/7 στη Λεμεσό, ένας 44χρονος ενώ οδηγούσε το όχημα του, στην οδό Μίλτωνος, σε κάποιο σημείο έφτασε στην οδό Πάφου, ανακόπτοντας την πορεία άλλου αυτοκίνητου.

Από την σύγκρουση ευτυχώς δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί παρά μόνο ελαφριές ζημιές στα δυο οχήματα.

Ο 44χρονος όμως από την Βουλγαρία αντί να εξέλθει του οχήματος και να καλέσει σε συνεννόηση με τον άλλο οδηγό την Αστυνομία ή τις εταιρείες ασφάλισης οχημάτων, πάτησε γκάζι για να διαφύγει.

Ακολούθως ο άλλος οδηγός  άρχισε να τον τρέχει από πίσω καλώντας παράλληλα την Αστυνομία και ενημερώνοντας την για το όλο περιστατικό.

Σε κάποιο σημείο μέσα σε πάροδο της οδού Πάφου, έφτασε και περιπολικό  της Αστυνομίας ακινητοποιώντας τον 44χρονο οδηγό.

Ο ίδιος σε προκαταρτικό έλεγχο αλκοόλης που του διενεργήθηκε έδειξε 104 mlg αντί 22mlg και σε τελική μέτρηση 75mlg.

Έτσι το επεισόδιο έληξε με τον 44χρονο να συλλαμβάνεται και να τίθεται υπό κράτηση.   

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE