Εκπληκτικό: Πως ήταν και πως έγινε η παραλία «Χρυσή αμμουδιά» στη Μαρίνα Λεμεσού

Εκπληκτικό: Πως ήταν και πως έγινε η παραλία «Χρυσή αμμουδιά» στη Μαρίνα Λεμεσού

Ένα τεράστιο και μεγαλεπήβολο έργο βρίσκεται σε εξέλιξη (ακόμα) στη Λεμεσό αφού η περιοχή της Μαρίνας συνεχώς αναβαθμίζεται και ομορφαίνει ακόμα περισσότερο.

Πρώτα ξεκίνησαν την λειτουργία της τα καφε και εστιατόρια της περιοχής ενώ σιγά σιγά ολοκληρώθηκαν και παραδόθηκαν τόσο τα διαμερίσματα όσο και οι πολυτελείς επαύλεις στην ευρύτερη περιοχή.

Έτοιμη είναι και η παραλία «Χρυσή αμμουδιά» η φωτογραφία της οποία είναι πραγματικά εντυπωσιακή αν σκεφτεί κανείς πως η συγκεκριμένη περιοχή ήταν ιδιαίτερα υποβαθμισμένη και βρώμικη πριν από μερικά χρόνια

Στην παραλία η οποία κατασκευάστηκε από το πουθενά τοποθετήθηκε στρώση μαύρης άμμου όπως αυτή που υπάρχει κατά μήκος όλης της νότιας ακτής της Κύπρου και στην συνέχεια από πάνω έχει τοποθετηθεί χρυσή άμμος από λατομείο στην Κύπρο δημιουργώντας έτσι ένα μοναδικό θέαμα.

Η «χρυσή αμμουδιά βρίσκεται» στο δυτικό άκρο της μαρίνας και κατά μήκος της “peninsula” όπου βρίσκονται και οι πολυτελείς επαύλεις. Ενώ έχει κατασκευαστεί και beach bar το οποίο διαχειρίζεται μεγάλη αλυσίδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου στην Πύλα: Έστησε καρτέρι εναντίον του 49χρονου Ελληνοκύπριου ο δράστης - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Απόπειρα φόνου στην Πύλα: Έστησε καρτέρι εναντίον του 49χρονου Ελληνοκύπριου ο δράστης - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Νέα απόπειρα φόνου εναντίον 49χρονου Ελληνοκύπριου, διαπράχθηκε μετά τις 12:30 τα μεσάνυχτα σήμερα (14/07) στην Πύλα.

BEST OF TOTHEMAONLINE