ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ουρές τα αυτοκίνητα από τροχαίο ατύχημα έξω από το Αρχηγείο Αστυνομίας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ουρές τα αυτοκίνητα από τροχαίο ατύχημα έξω από το Αρχηγείο Αστυνομίας

Τροχαίο χωρίς τραυματισμούς που έφερε όμως κυκλοφοριακό κομφούζιο στη Λευκωσία

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα σε μια πολυσύχναστη λεωφόρο της πρωτεύουσας ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς αλλά μια σύγκρουση που προκάλεσε ταλαιπωρία στους οδηγούς.

Το ατύχημα σημειώθηκε στα φώτα τροχαίας δίπλα από το αρχηγείο Αστυνομίας όταν δυο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν στη μέση του δρόμου.

Αμέσως έσπευσαν στο σημείο άντρες της τροχαίας ωστόσο ήδη παρατηρείται αυξημένη τροχαία κίνηση.  Πρόκειται για μια διασταύρωση που συχνά συμβαίνουν ατυχήματα για αυτό και χρειάζεται μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE