Τον έπιασαν με πλαστό διαβατήριο - Χειροπέδες σε 42χρονο

Τον έπιασαν με πλαστό διαβατήριο - Χειροπέδες σε 42χρονο

Συνελήφθη την Πέμπτη 30/6 και τέθηκε υπό κράτηση 42χρονος στην Πάφο για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και πλαστοπροσωπίας.

O 42χρονος, που είναι Ιρακινής καταγωγής συνελήφθηκε χθες στις 19:30 όταν αφίχθηκε στο Αεροδρόμιο Πάφου και όπως διαπιστώθηκε, η φωτογραφία που υπήρχε στα ταξιδιωτικά του έγγραφα δεν ανταποκρίνοταν στην πραγματικότητα.

Ακολούθως ο 42χρονος ανακρινόμενος προέβαλε διάφορους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται. 

Ο 42χρονος θα αναχωρούσε για Άμστερνταμ. 

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE