Μακελειό Αγ. Νάπας: Στο δικαστήριο «Μπένης», Σ.Γ., Πένταφκας και Ντέγιαν Λόι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ & ΒΙΝΤΕΟ

Μακελειό Αγ. Νάπας: Στο δικαστήριο «Μπένης», Σ.Γ., Πένταφκας και Ντέγιαν Λόι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ & ΒΙΝΤΕΟ

Προσάγονται αυτή τη στιγμή ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστήριου Λάρνακας –Αμμοχώστου, οι συλληφθέντες για το άγριο φονικό της Αγίας Νάπας (23/06).

Πρόκειται για τον 39χρονο Μάριο Χριστοδούλου γνωστό ως «Μπένη», την 28χρονη Σ.Γ, τον 38χρονο Παναγιώτη Πεντάφκα και των 42χρονο Ντέγιαν Λόι.

Οι προαναφερθέντες και προαναφερθείσα, συνελήφθησαν αργά το βράδυ της Πέμπτης (30/06) και ξημερώματα Παρασκευής (01/07), από τις 11:45 εώς και τις 00:30.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Φονικό Αγίας Νάπας: Γνωστοί στις αρχές οι νέοι συλληφθέντες – Ανάμεσα τους και ο φρουρός του Καλοψιδιώτη​

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.