Το δημόσιο καρφί του Προύντζου στην Αλεξανδρινού για δεύτερο παιδί!

Το δημόσιο καρφί του Προύντζου στην Αλεξανδρινού για δεύτερο παιδί!

Την Παρασκευή (1/7) η κόρη τους έχει τα γενέθλιά της και ο δικηγόρος μέσω των social media, εμμέσως πλην σαφώς, εξέφρασε την επιθυμία ότι θα ήθελε να μεγαλώσει την οικογένειά του.

Η Γωγώ Αλεξανδρινού και ο Χαράλαμπος Προύντζος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού η μονάκριβή τους κόρη Μαρία σήμερα έχει τα γενέθλιά της.

Ο γνωστός δικηγόρος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τη χαρά του και υπέβαλε ένα καυτό ερώτημα στην σύζυγό του Γωγώ Αλεξανδρινού γράφοντας στο facebook «Η μεγαλύτερη περίπτωση, το αστέρι της ζωής μας έχει σήμερα γενέθλια.Γωγω Αλεξανδρινου αυτή ήταν και θα είναι η μεγαλύτερη μας επιτυχία. Μέχρι την επόμενη;)». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE