ΕΛΛΑΔΑ: Τετραμελής οικογένεια ζει μέσα σε χαρτόκουτα - Έχει δύο παιδιά ηλικίας 1,5 και 3,5 ετών

ΕΛΛΑΔΑ: Τετραμελής οικογένεια ζει μέσα σε χαρτόκουτα - Έχει δύο παιδιά ηλικίας 1,5 και 3,5 ετών

Μια οικογένεια, ζει μέσα σε «σπίτι» από χαρτόνια, στην οδό Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το patrastimes, ανάμεσα στα χαλάσματα, και πίσω από τη στοίβα με τα χαρτόκουτα, έχει στηθεί το νοικοκυριό μιας τετραμελούς οικογένειας που έχει δύο μωρά παιδιά, ηλικίας 1.5 και 3.5 ετών.

Ευτυχώς που υπάρχει και η τοπική Εκκλησία και διαθέτει στη οικογένεια καθημερινή σίτιση.

Ο πατέρας, άνεργος εδώ και 3,5 χρόνια, μετά από εργατικό ατύχημα που είχε. Από τότε η ζωή της οικογένειας άλλαξε ραγδαία, τα οικονομικά προβλήματα μεγεθύνθηκαν και εδώ και 9 μήνες έμεινε χωρίς σπίτι.

Η μητέρα μιλώντας στον «Κόσμο της Πάτρας», σημειώνει ότι αν και απευθύνθηκε στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων, δεν έλαβε καμία βοήθεια, σε αντίθεση με την Ι. Μητρόπολη Πατρών που έχει αναλάβει την καθημερινή της σίτιση μέσω του Ι.Ν. Αγ. Ανδρέου, ενώ στο παρελθόν είχε φιλοξενήσει την οικογένεια για 15 ημέρες σε ξενοδοχείο.

Η οικογένεια δεν λαμβάνει κανένα επίδομα από το κράτος, ενώ μία φιλική οικογένεια την βοηθάει, επιτρέποντας εκτός των άλλων να χρησιμοποιούν το μπάνιο του σπιτιού τους για τις ανάγκες προσωπικής υγιεινής.

star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE