Φονικό Αγίας Νάπας: Γνωστοί στις αρχές οι νέοι συλληφθέντες – Ανάμεσα τους και ο φρουρός του Καλοψιδιώτη

Φονικό Αγίας Νάπας: Γνωστοί στις αρχές οι νέοι συλληφθέντες – Ανάμεσα τους και ο φρουρός του Καλοψιδιώτη

Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι έρευνες σε σχέση με το φονικό στην Αγία Νάπα που συγκλόνισε το Παγκύρπιο.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία στη βάση μαρτυρίας που εξασφάλισε προχώρησε σε τέσσερις νέες συλλήψεις σε Λευκωσία και ελεύθερη Αμμόχωστο.

Τα δυο πρόσωπα είναι γνωστά στην Αστυνομία καθώς έχουν πλούσιο «παρελθόν», ηλικίας 39 και 38 ετών, ενώ το τρίτο πρόσωπο είναι ο 42χρονος Σέρβος φρουρός του θανόντα επιχειρηματία, Φάνου Καλοψιδιώτη.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και μια 28χρονη.

Οι πρώτες συλλήψεις έγιναν στις 23:45, ακολούθως στις 00:11 έγινε η επόμενη και στις 00:30 η τελευταία.

Και οι τέσσερις θα παρεπευθούν για έκδοση διατάγματος κράτησης τους στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας. Τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθηκαν σχετικά με διερευνώμενα αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, φόνου εκ προμελέτης, συνωμοσίας για φόνο, απόπειρας φόνου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και πυρομαχικών, κατοχής, μεταφοράς και χρήσης εκρηκτικών υλών, κλοπής, εμπρησμού και συνεργίας μετά τη διάπραξη.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο! Φονικό Αγίας Νάπας: Τέσσερις νέες συλλήψεις μετά από ολονύχτια επιχείρηση​

Δύο συμβόλαια θανάτου είχε να εκτελέσει ο αλβανός εκτελεστής - Στόχος του δεν ήταν μόνο ο Φάνος Καλοψιδιώτης​

Ποιοι παρακολουθούσαν τον Φάνο στο Soho και στην Λεμεσό; - Είπε στους φρουρούς «δώστε του κάμποσες»

Καλοψιδιώτης προς Μαμαλικόπουλο: «Βρε αλήτη, σκότωσες 5 παιδιά για 30 αργύρια»

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE