ΤΟΥΡΚΙΑ: Νέο βίντεο δείχνει ένα εκ των δραστών να ψάχνει μανιωδώς για θύματα

ΤΟΥΡΚΙΑ: Νέο βίντεο δείχνει ένα εκ των δραστών να ψάχνει μανιωδώς για θύματα

Το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης καταγράφει τον δράστη να κτυπά το όπλο του στο πάτωμα επειδή δεν μπορεί να βρει πολίτες για να σκοτώσει.

43 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 230 είναι τραυματίες από την τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Τρείς βομβιστές αυτοκτονίας άνοιξαν πυρ στους εξωτερικούς χώρους του αεροδρομίου, ενώ δύο εκ των τριών εισήλθαν στο κτίριο και ανατινάχτηκαν. Ο τρίτος δράστης πυροδότησε τα εκρηκτικά που ήταν ζωσμένος στην είσοδο του αεροδρομίου.

Νέο βίντεο δείχνει την μανία του ενός δράστη, αφού όταν μπαίνει στον χώρο του αεροδρομίου βλέπει ότι δεν υπάρχουν πολίτες για να σκοτώσει και ακολούθως κτυπά το όπλο του στο έδαφος από αγανάκτηση. 

Δείτε το βίντεο εδώ!!!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE