Κατέβασε ο Γιώργος Κασαπίδης την τούρκικη σημαία απαντώντας: «Ευχαριστώ για τις κατάρες… το μπουλινγκ...»

Κατέβασε ο Γιώργος Κασαπίδης την τούρκικη σημαία απαντώντας: «Ευχαριστώ για τις κατάρες… το μπουλινγκ...»

Τα θύματα του τρομοκρατικού χτυπήματος δεν αφήνουν κανέναν ευαίσθητο άνθρωπο αδιάφορο, πόσω μάλλον έναν καλλιτέχνη του επιπέδου του κριτή που γνωρίσαμε στα αντρικά καλλιστεία του Σιγμα.

Ο Γιώργος Κασαπίδης όπως και όλος ο κόσμος συγκλονίστηκε από την τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 41 άτομα.

Έτσι ανάρτησε στα social media την τούρκικη σημαία, εις ένδειξη συμπαράστασης προς τον ανθρώπικό πόνο που περνά η χώρα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα πληθώρα αντιδράσεων. Έτσι ο φωτογράφος αφαίρεσε το σύμβολο και επέλεξε να δώσει τις δικές του απαντήσεις με ένα κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Αν ζητηθεί κατά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, θα ενημερώσει και για τα θέματα του αφθώδους πυρετού και των μέτρων για τις οικονομικές συνέπειες της πολεμικής σύρραξης στην περιοχή, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, απαντώντας σε ερώτηση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE