Κατέβασε ο Γιώργος Κασαπίδης την τούρκικη σημαία απαντώντας: «Ευχαριστώ για τις κατάρες… το μπουλινγκ...»

Κατέβασε ο Γιώργος Κασαπίδης την τούρκικη σημαία απαντώντας: «Ευχαριστώ για τις κατάρες… το μπουλινγκ...»

Τα θύματα του τρομοκρατικού χτυπήματος δεν αφήνουν κανέναν ευαίσθητο άνθρωπο αδιάφορο, πόσω μάλλον έναν καλλιτέχνη του επιπέδου του κριτή που γνωρίσαμε στα αντρικά καλλιστεία του Σιγμα.

Ο Γιώργος Κασαπίδης όπως και όλος ο κόσμος συγκλονίστηκε από την τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 41 άτομα.

Έτσι ανάρτησε στα social media την τούρκικη σημαία, εις ένδειξη συμπαράστασης προς τον ανθρώπικό πόνο που περνά η χώρα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα πληθώρα αντιδράσεων. Έτσι ο φωτογράφος αφαίρεσε το σύμβολο και επέλεξε να δώσει τις δικές του απαντήσεις με ένα κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.