Φονικό Αγ. Νάπας: Ανακρίνονται στην Αλβανία οι οικογένειες και φίλοι των δραστών

Φονικό Αγ. Νάπας: Ανακρίνονται στην Αλβανία οι οικογένειες και φίλοι των δραστών

Οι έρευνες για την υπόθεση του άγριου φονικού της Αγίας Νάπας, δεν περιορίζονται μόνο επί κυπριακού εδάφους.

Του Φάνη Μακρίδη

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από την Αλβανία, οι αρχές της χώρας συνδράμουν στο έργο της κυπριακής Αστυνομίας.

Πιο συγκεκριμένα, μέλη των οικογενειών των Aleks Burrelli και Jani Vogli που βρίσκονται στην Αλβανία ανακρίθηκαν από την Αστυνομία των Τιράνων για να αποσπάσουν πληροφορίες για τους ηθικούς αυτουργούς των δολοφονιών, αλλά και για να διαπιστώσουν πού βρίσκεται ο πρώτος, ο οποίος καταζητείται.

Αρνήθηκαν ότι γνωρίζουν οτιδήποτε για την εγκληματική δραστηριότητα των συγγενών τους, ενώ οι πληροφορίες που έδωσαν στους αστυνομικούς δεν βοηθούν ουσιαστικά το έργο τους.

Επιπλέον, στους Άγιους Σαράντα ανακρίνονται δυο πρόσωπα που είχαν κοινωνικές επαφές με τον 48χρονο Burelli και τον 41χρονο Vogli.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE