Φονικό Αγ. Νάπας: Ανακρίνονται στην Αλβανία οι οικογένειες και φίλοι των δραστών

Φονικό Αγ. Νάπας: Ανακρίνονται στην Αλβανία οι οικογένειες και φίλοι των δραστών

Οι έρευνες για την υπόθεση του άγριου φονικού της Αγίας Νάπας, δεν περιορίζονται μόνο επί κυπριακού εδάφους.

Του Φάνη Μακρίδη

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από την Αλβανία, οι αρχές της χώρας συνδράμουν στο έργο της κυπριακής Αστυνομίας.

Πιο συγκεκριμένα, μέλη των οικογενειών των Aleks Burrelli και Jani Vogli που βρίσκονται στην Αλβανία ανακρίθηκαν από την Αστυνομία των Τιράνων για να αποσπάσουν πληροφορίες για τους ηθικούς αυτουργούς των δολοφονιών, αλλά και για να διαπιστώσουν πού βρίσκεται ο πρώτος, ο οποίος καταζητείται.

Αρνήθηκαν ότι γνωρίζουν οτιδήποτε για την εγκληματική δραστηριότητα των συγγενών τους, ενώ οι πληροφορίες που έδωσαν στους αστυνομικούς δεν βοηθούν ουσιαστικά το έργο τους.

Επιπλέον, στους Άγιους Σαράντα ανακρίνονται δυο πρόσωπα που είχαν κοινωνικές επαφές με τον 48χρονο Burelli και τον 41χρονο Vogli.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Δύο μόλις 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, το πολιτικό θερμόμετρο, χτυπά «κόκκινο». Οι τελευταίες προεκλογικές συγκεντρώσεις μετατράπηκαν σε πεδίο σκληρής πολιτικής σύγκρουσης, με τα κόμματα να δίνουν την τελική μάχη για τη συσπείρωση των ψηφοφόρων, ενώ η ένταση γύρω από ακραίες τοποθετήσεις και κατηγορίες περί φασισμού και αντιδημοκρατικών πρακτικών ανεβάζει ακόμη περισσότερο τους τόνους.

BEST OF TOTHEMAONLINE