Κίπρις: «Καμία ένδειξη ότι ο Burelli πέρασε στα κατεχόμενα»

Κίπρις: «Καμία ένδειξη ότι ο Burelli πέρασε στα κατεχόμενα»

Ενδιαφέρον τ/κ Τύπου για την δολοφονία του Φάνου Καλοψιδιώτη – Διαψεύδουν ότι ο δράστης πέρασε από τα κατεχόμενα.

Δεν υπάρχει ένδειξη ότι ο καταζητούμενος για το φόνο του Φάνου Καλοψιδιώτη, ο 48χρονος Αλβανός, Alex Burelli έχει βρεθεί στα κατεχόμενα, σύμφωνα με την Κίπρις που αναφέρεται στα δημοσιεύματα του ε/κ Τύπου ότι ο εν λόγω δράστης έχει περάσει από τα κατεχόμενα στο “νότο” και μετά τη διάπραξη του φόνου πέρασε ξανά από τις ελεύθερες περιοχές στο ψευδοκράτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα, από εξετάσεις που έγιναν δεν προέκυψε οποιοδήποτε στοιχείο που να δείχνει ότι μέχρι σήμερα, ο Burelli είχε οποιαδήποτε “νόμιμη” είσοδο ή έξοδο στο ψευδοκράτος από οποιοδήποτε σημείο εισόδου συμπεριλαμβανομένων και των οδοφραγμάτων.

Πληροφορίες από τις “δυνάμεις ασφαλείας” που επικαλείται η Κίπρις, αναφέρουν ότι οι “αρχές” μερικούς μήνες πριν από το έγκλημα, είχαν πάρει κάποια μέτρα απαγορεύοντας την είσοδο στο ψευδοκράτος σε ορισμένους Αλβανούς οι οποίοι πιθανώς να περνούσαν από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές και θα προέβαιναν σε εγκληματικές ενέργειες.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Τα επόμενα βήματα για την προώθηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector (GSI) αποφασίστηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου με τον Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαναστασίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι συμφωνήθηκε το συντομότερο να διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ρυθμιστών και του φορέα υλοποίησης ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το θέμα με την συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE