Η παράκληση Λέοντα και Θεοφάνους στο X-Factor! «Στείλτε μερικά σιεφταλιά να τραγουδήσει καλά ο άνθρωπος…»

Η παράκληση Λέοντα και Θεοφάνους στο X-Factor! «Στείλτε μερικά σιεφταλιά να τραγουδήσει καλά ο άνθρωπος…»

Πάει ο καιρός που έχει αφήσει τη ζωή του στην Κύπρο ώστε να ακολουθήσει το όνειρο του στο X-Factor ο Αντρέας Λέοντας και φαίνεται πως ήδη άρχισε να του λείπει ο τόπος του αλλά και η κυπριακή κουζίνα.

Το ντροπαλό λιοντάρι από την Λευκωσία όπως ο ίδιος ο 22χρονος χαρακτήρισε τον εαυτό του ερμήνευσε στο 8ο live του διαγωνισμού «Το τέρμα» του Γιώργου Μαζωνάκη ωστόσο για να τραγουδήσει καλύτερα ήθελε κάτι να….φάει!

Έτσι ο μέντοράς του και επίσης συμπατριώτης μας Γιώργος Θεοφάνους παράκαλεσε το κοινό να στείλει σιεφταλιά στον Αντρέα Λέοντας ώστε να τραγουδήσει καλύτερα το κομμάτι του!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.