Επιχείρηση της Μ.Μ.Α.Δ. στην Πλατεία Σολωμού – Έλεγχος λεωφορείων

Επιχείρηση της Μ.Μ.Α.Δ. στην Πλατεία Σολωμού – Έλεγχος λεωφορείων

Επιχείρηση της Μηχανοκίνητης Μονάδας Άμεσης Δράσης στο κέντρο της Λευκωσίας από το πρωί.

Από τις 08:00 στελέχη της ΜΜΑΔ βρίσκονταν στα φώτα τροχαίας της Πλατείας Σολωμού κι έκαναν αιφνίδιους ελέγχους σε λεωφορεία.

Έφεραν οπλισμό, σταματούσαν τα λεωφορεία στο ύψος του περιπτέρου «Κουντουρίδη» και εισέρχονταν σ΄ αυτά για να ελέγξουν τους επιβάτες.

Γύρω στις 08:20 απεχώρησαν με το περιπολικό.

Είναι φανερό ότι όλα τα στελέχη του σώματος είναι σε εγρήγορση με στόχο να εντοπίσουν τον Άλεξ Μπουρέλι, εκ των δραστών της φονικής επίθεσης που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τεσσάρων προσώπων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE