Ποια κάρφωνε τον Αρναούτογλου στον διευθυντή του καναλιού; VIDEO

Ποια κάρφωνε τον Αρναούτογλου στον διευθυντή του καναλιού; VIDEO

Ακόμα και η θύμηση του γεγονότος έκανε έξω φρενών τον παρουσιαστή...

Καλεσμένος της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος έκανε απίστευτες αποκαλύψεις!

«Εγώ έπαιρνα από την ίδια σου ομάδα feed back για το τι συμβαίνει με σένα. Είχα στα χέρια μου το βίντεο, όπου η αρχισυντάκτρια σε είχε καταγράψει την ώρα της σύσκεψης», είπε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη.


Και ο παρουσιαστής τότε είπε: «Αρχισυντάκτρια κατέγραφε τι έκανα για να δώσει την κασέτα στον Μπούτο, τι έκανα εγώ όταν είχαμε ή δεν είχαμε εκπομπή. Μου φάνηκε τόσο άξεστο, τόσο γελοίο, τόσο αντιεπαγγελματικό, τόσο κακοπροαίρετο. Φαντάσου αυτά που λέμε εμείς εδώ πέρα στο διάλειμμα να καταγράφονται».

 



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE