Πώς σχολίασε η Χαριτίνη Ηλιάδου τον χωρισμό του πρώην της με την Καλλιμούκου;

Πώς σχολίασε η Χαριτίνη Ηλιάδου τον χωρισμό του πρώην της με την Καλλιμούκου;

Τα σενάρια πολλά... Ότι ο Θοδωρής Μισόκαλος αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση του με το μοντέλο, ότι η Μενεγάκη μπήκε ανάμεσά τους, αλλά και κάποιοι ισχυρίζονται ότι η πρώην του ευθύνεται για το χωρισμό του ζεύγους...

Ο χωρισμός του Θοδωρή Μισόκαλου από την Αντωνία Καλλιμούκου είναι οριστικός! Και οι δυο τους εξαφανίστηκαν από τα social media, ενώ το προηγούμενο διάστημα μας βομβάρδιζαν με κοινές τους φωτογραφίες.

Μετά από δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, που ανέφερε ότι η πρώην του Θοδωρή Μισόκαλου, Χαριτίνη Ηλιάδου είναι η αιτία του χωρισμού του, μιας και οι δυο βρέθηκαν την ίδια περίοδο στη Μύκονο, η Χαριτίνη δεν έμεινε με δεμένα τα χέρια.

H απάντηση της αγαπημένης του Γιώργου Θεοδοτου ήρθε μέσα από τα social media και ήταν σαφής. Πόσταρε μια φωτογραφία της με τον Κύπριο επιχειρηματία και σχολίασε: «Μy love» δηλαδή «Η αγάπη μου».


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE