Επικεφαλής Euro Working Group: «Το Brexit θα επηρεάσει ελάχιστα την Κύπρο»

Επικεφαλής Euro Working Group: «Το Brexit θα επηρεάσει ελάχιστα την Κύπρο»

H Κύπρος δεν κινδυνεύει ούτε μεσοπρόθεσμα, ούτε βραχυπρόθεσμα από την προοπτική ενός brexit, λέει στο ΚΥΠΕ, ο Τόμας Βίζερ, επικεφαλής της ομάδας εργασίας της ευρωζώνης (Euro Working Group - EWG).

 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΚΥΠΕ χθες, εκτιμά ότι “κανείς πραγματικά δεν μπορεί να υπολογίσει τις συνέπειες, αλλά η Ελλάδα και η Κύπρος θα επηρεαστούν ελάχιστα”. Απορρίπτει δε ως παρανοϊκές σκέψεις τις θεωρίες για πολιτικές εξελίξεις μετά το brexit που θα οδηγούσε σε grexit.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο businessnews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE