LIFESTYLE

Χωρίζει η Τζούλια Αλεξάνδράτου! Οι απειλές του σύζυγού και ο φόβος της...

Χωρίζει η Τζούλια Αλεξάνδράτου! Οι απειλές του σύζυγού και ο φόβος της...

Δεν ξέρουμε πόσο πολύ την ζηλεύει ο Κριστιάν Καρπόζιλος και τι της κάνει όταν νευριάσει, πάντως η Τζούλια ζήτησε προστασία από ανθρώπους που συναναστρεφόταν παλιότερα...

Η Τζούλια Αλεξανδράτου επέστρεψε στην Ελλάδα και σύμφωνα με την Freddo, ο γάμος της με τον Κριστιάν Καρπόζιλο περνάει κρίση και μάλιστα μεγάλη.

Αρχικά η Τζούλια Αλεξανδράτου ήρθε στην Ελλάδα για να κάνει τις διακοπές της και να σκεφτεί τι θα κάνει με τον γάμο της που το τελευταίο διάστημα πήγαινε από το κακό στο χειρότερο. Άνθρωποι από το στενό της περιβάλλον υποστηρίζουν πως ο σύζυγός της την ζηλεύει πολύ και τις κάνει έντονες σκηνές ζηλοτυπίας. Εκείνη δεν άντεξε, τα μάζεψε και ήρθε στα πάτρια εδάφη.

Από την πλευρά του ο Κριστιάν Καρπόζιλος ξεκίνησε να στέλνει μηνύματα στην σύζυγό του τύπου: «Αν δεν γυρίσεις, θα έρθω στην Ελλάδα και θα δεις τι έχεις να πάθεις». Θορυβήθηκε η Τζούλια και ζήτησε προστασία από ανθρώπους που συναναστρεφόταν παλιότερα. Μάλιστα, επικοινώνησε με ανθρώπους στην Αυστρία για να μάθει εάν πρόκειται να πραγματοποιήσει τα όσα λέει.


Τέλος, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας η Τζούλια δεν πρόκειται να επιστρέψει στον σύζυγό της, αφού ετοιμάζεται να επιστρέψει στις πίστες.



 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top