Έκρηξη σε μπαρ την ώρα που έβλεπαν Euro - Παραλίγο τραγωδία

Έκρηξη σε μπαρ την ώρα που έβλεπαν Euro - Παραλίγο τραγωδία

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν από έκρηξη που έγινε σε μπαρ σε προάστιο της Κουάλα Λουμπούρ, νωρίς σήμερα το πρωί, την ώρα που οι θαμώνες έβλεπαν Euro!

Όπως μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua επικαλούμενο τοπικά ΜΜΕ, η αστυνομία δεν αποδίδει την έκρηξη σε τρομοκρατική ενέργεια.

Η έκρηξη προκλήθηκε από χειροβομβίδα, με την αστυνομία να δηλώνει ότι η υπόθεση ερευνάται ως προσπάθεια δολοφονικής πράξης κι όχι ως τρομοκρατική ενέργεια.

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο από την έκρηξη, ενώ μεταξύ των τραυματισμένων συμπεριλαμβάνεται κι ένας Κινέζος πολίτης που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE