Δεν θα πιστέψετε τι δίνει ο πατέρας του Παντελίδη όποιον τον επισκεφθεί στο πρακτορείο εις μνήμην του γιου του!

Δεν θα πιστέψετε τι δίνει ο πατέρας του Παντελίδη όποιον τον επισκεφθεί στο πρακτορείο εις μνήμην του γιου του!

Ο κ. Σταύρος θέλει ο κόσμος να θυμάται το γιο του και φροντίζει γι αυτό...

Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη είναι έτοιμη να παραλάβει το βραβείο από τα Mad. Να το σηκώσουν ψηλά προς τιμήν του. Ο Σταύρος Παντελίδης έχει ετοιμάσει ειδική θέση στο πρακτορείο, για να τοποθετήσει σε περίοπτη θέση το βραβείο καλύτερου τραγουδιστή. Μάλιστα μας κάνει εντύπωση ότι εκεί έχει και τα μπρελόκ με τα αρχικά του Παντελή, που μοιράζει σε όσους τον επισκέπτονται.

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης μαζί με δυο φίλους, που σύμφωνα με το nassosblog ο Παντελής τους έλεγε αδερφια και μάλιστα ο ένας που είναι πατέρας είχε ξετρελάνει τον τραγουδιστή με την κόρη του, θα παραλάβουν το βραβείο  του καλύτερου τραγουδιστή την Τρίτη το βράδυ, στη βραδιά των Mad.

O χώρος θα γεμίσει από νωρίς  με θαυμαστές του που θα έχουν και τα ανάλογα πανό ενώ ο πατέρας του έχει ετοιμάσει ειδική θέσης το πρακτορείο, εκεί που έχει τα μπρελόκ με τα αρχικά του Παντελή που μοιράζει σε όσους τον επισκέπτονται.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE