Η «συγγνώμη» του Ερντογάν στον Πούτιν για τον θάνατο του Ρώσου πιλότου

Η «συγγνώμη» του Ερντογάν στον Πούτιν για τον θάνατο του Ρώσου πιλότου

Επιστολή προς τον Βλάντιμιρ Πούτιν έστειλε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ζητώντας συγγνώμη για το θάνατο του Ρώσου πιλότου τον περασμένο Νοέμβριο.

Επιστολή προς τον Βλάντιμιρ Πούτιν έστειλε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ζητώντας συγγνώμη για το θάνατο του Ρώσου πιλότου τον περασμένο Νοέμβριο στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας. 
 
Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, ο Τούρκος πρόεδρος απολογήθηκε στον Ρώσο ομόλογό του για τον πιλότο που σκοτώθηκε, όταν καταρρίφθηκε ρωσικό αεροσκάφος. 

Μάλιστα, ο κ. Ερντογάν έδειξε έτοιμος να αποκατασταθούν οι σχέσεις με τη Μόσχα, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE